fbpx

Gütermann HT2 tekstiililiima

8,30

Gütermannin HT2 -tekstiililiima liimaa melkein mitä vain: kangasta, neuleita, nahkaa, PVC-muovia ja paljon muutakin kuin vain tekstiilimateriaaleja. Tämä on juuri se liima, jolla voit liimata myös metallisen kukkaronlukon kiinni tekstiiliin ja lopputulos on pysyvä. Liima on kirkasta ja myös kuivuu näkymättömäksi. Omakohtaisten kokemusten perusteella HT2 liimaa myös metallisiin korvakorutaustoihin, sormuksiin ja pinneihin nappeja ynnä muita esineitä, soveltuu kenkien korjaamiseen, liimaa tekstiiliä metalliin jne… Askartelijan must have!

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4029394302114 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Pakkauskoko: 30g tuubi

 

Liimausvinkkejä:

Ei sovellu asetaatille (kuten vuoriaine), päällystetylle kankaalle tai styroksille.

Käyttö tekstiileissä: Lisää toiselle puolelle ja anna kuivua 7 minuuttia. Yhdistä osat toisiinsa ja silitä 5-10 sekuntia (mukauta kankaan mukaan).

Liimasauman avaaminen: silitä ja erota välittömästi toisistaan.

Liimasauman muuttaminen: kiinnitä ja silitä uusi liimasauma vanhan sauman avaamisen jälkeen.

Käyttö ohuilla ja joustavilla materiaaleilla: levitä ohuesti toiselle puolelle ja anna kuivua 5 minuuttia. Yhdistä osat toisiinsa ja paina kevyesti.

Käyttö vahvoilla ja jäykillä materiaaleilla: Levitä Gütermann HT2 -liimaa molemmille liimauspinnoille. Anna liiman kuivua 15 minuuttia. Levitä vielä yksi ohut liimakerros, yhdistä osat välittömästi toisiinsa ja paina.

Liimauksen poistaminen: liuota liima heti asetonilla ja poista se. Jos käytät asetonia, testaa värinpitävyys aina huomaamattomassa kohdassa.