fbpx

Heti alkuun tunnustus… inhosin käsitöitä koulussa. Hidastelin käsitöissä minkä kerkesin, pelasin korttia tunnilla enkä saanut montaakaan projektia valmiiksi. Sitten jotain tapahtui ja ylioppilasvuoden jälkeen olinkin Hollolan Kotiteollisuuskoulussa oppimassa kudonnan, neulonnan ja ompelun saloja.

Ja nyt – jo neljättä vuotta lankakaupassa hääräämässä ja joskus määräämässä, nauttimassa ihanista langoista ja mukavista asiakkaista. Useampi neule- tai virkkuutyö on aina meneillään, tietenkin uusia lankoja ja tekniikoita on kokeiltava, ja niitähän riittää!

Meitä on täällä puodilla useinmiten kaksi teidän apunanne. Ystäväni ja kolleegani Nata on käsityön monilahjakkuus ja niin herttainen ihminen. Olemme useassa suhteessa erilaisia mutta täydennämme toisiamme myös niin monella tavalla.

Nata ja Marja, Pitsi ja Palmikossa aurinkoisena ja valmiina auttamaan lankapuutteesta kärsiviä asiakkaita.

Tämä on nyt meidän ensimmäinen blogikirjoituksemme, mutta lisää on tulossa! Lupaamme postata säännöllisen epäsäännöllisesti neule- ja virkkausohjeita, uutuuksien esittelyä, yleistä ihmettelyä ja jutustelua, tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!
Ja hei, toivomuksia saa ja pitää esittää – mitä te haluatte kuulla meidän maailmastamme?

Aurinkoisin terkuin,

Marja,
se aurinkoinen lankakauppias laatulankojen herkkukaupassa